7500 Силистра, Индустриална зона „Запад“,     E-mail: office@pyropell.com

„Енерко БГ“ ООД, е създадена през 2008г. в гр. Силистра, компанията е специализирана в изграждането на отоплителни системи, и производство на отоплителни съоръжения на биомаса. Собствената ни производствена база е оборудвана с най-модерни металообработващи машини, екипа ни се състои от висококвалифицирани специалисти.
С внимание към детайла, и в крак с развитието на модерните технологии, проектираме и произвеждаме иновативни съоръжения с високо КПД, прецизно качество, и съвременен дизайн.
Произвеждаме пелетни котли и камини, предназначени за отопление на търговски и жилищни помещения.
Произвеждаме Генератори на топъл въздух, работещи с дървесни и агро пелети, подходящи за отопление на индустриални и селскостопански помещения, оранжерии, сушилни за билки, сушилни за плодове, сушилни за зърнени продукти
Изпълняваме поръчки в сферата на машиностроенето – производство на метални изделия, детайли и възли, по задание на клиенти, прахово боядисване на метални изделия.
Кооперираме се с производители в сферата на Машиностроенето, Производството на Селскостопанска техника, Леката Промишленост, и други
Фирмата ни разполага със собствена производствена база на площ от 1000м2, обучен изпълнителен и инженерен персонал. CNC металообработващи машини: Гилотини, Абканти, Плазма, Щанц преса, Валово огъваща, Лентоотрезни. Заваръчен цех, и Цех за прахово боядисване.