7500 Силистра, Индустриална зона „Запад“,     E-mail: office@pyropell.com

Пелетни камини COMPACT

Пелетна камина с водна риза LUCIA COMPACT е съоръжение от ново поколение, специално проектирана за изгаряне на дървесни пелети. Благодарение на уникалния си дизайн и функционалност, ефективността на камината достига 94-96%. КПД

Камината е с вертикално разположен топлообменник с димогарни тръби, изработен от висококачествена стомана. Специално разработената конструкция на камината позволява максимално усвояване на енергията и дълга автономна работа.

Автоматизирана пелетна камина с водна риза LUCIA COMPACT, проектирана да осигурява максимален комфорт и надеждност. Ефективна и безопасна. Поради компактните си размери е предназначена за монтиране в сервизни помещения, без специални изисквания за монтаж. Изцяло изолиран корпус. Камината е оборудвана с най-съвременен контролер със LCD дисплей. Управлението с този интуитивен интерфейс е лесно и приятно. Интернет свързан контролер предоставя възможност за управление през мобилно приложение. Специална пелетна горелка, изработена от чугун. Керамична запалка. Пепелта от горелката и от почистването на топлообменника се събират в контейнер, в отделна секция, извън горивната камера, и се обслужва през отделна врата. Мембранен разширителен съд. Надеждна стоманена конструкция. Елегантен и стилен дизайн. Лесен монтаж.

Пелетни камини

Пелетна камина с водна риза LUCIA е съоръжение от ново поколение, специално проектирана за изгаряне на дървесни пелети. Благодарение на уникалния си дизайн и функционалност, ефективността на камината достига 94-96%. КПД

Камината е с вертикално разположен топлообменник с димогарни тръби, изработен от висококачествена стомана. Специално разработената конструкция на камината позволява максимално усвояване на енергията и дълга автономна работа.

Автоматизирана пелетна камина с водна риза LUCIA, проектирана да осигурява максимален комфорт, ефективност и безопасност. Съчетава красотата и удобството на традиционна камина с естествен пламък, и високата ефективност на най новите пелетни технологии. Използва екологично чисто гориво – дървесни пелети Ø 6 mm.. Камината е оборудвана с най-съвременен контролер с цветен дисплей. Управлението с този интуитивен интерфейс е лесно и приятно. Опция: Интернет свързан контролер предоставящ възможност за управление през мобилно приложение на смартфон. Инверторна циркулационна помпа от ново поколение. Специална пелетна горелка, изработена от чугун. Керамична запалка. Пепелта от горелката и от почистването на топлообменника се събират в контейнер, в отделна секция, извън горивната камера. Мембранен разширителен съд. Тиха и безшумна. Надеждна стоманена конструкция. Елегантен и стилен дизайн. Лесен монтаж. Предлага се в три основни цвята: Бежов, Бордо и Черен.